Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
1% adótámogatás

1% adótámogatás

„Iskolánk a katolikus egyházi fenntartásban, a Szalézi Intézmény Fenntartó kötelékében működik.

Kérem Önt, hogy ebben az évben adója társadalmi szervezetnek, alapítványnak átutalható egy százalékát ajánlja fel Bosco Szent János Ifjúsági Nevelési és Oktatási Alapítvány (19673752-1-41) számára, amely a gyerekeket és fiatalokat segíti, javukat szolgálja! 

A Szalézi rend a gyerekek és fiatalok nevelését, oktatását és szakképzését tekinti elsődleges feladatának, ebből a célból működteti iskoláit, kollégiumait és ifjúsági központjait. A szaléziak emellett különös elköteleződéssel fordulnak a hátrányos helyzetű, nehéz szociális körülmények között élő fiatalok irányába. 

A fentieken túl a fenntartó és iskolánk vezetése is kiemelt szempontnak tartja, hogy tanulóinknak a munkaerő-piacon versenyképes szakmákat kínáljunk fel.

Az adományokat a rend a hátrányos helyzetű fiatalok iskoláztatására, étkeztetésére, táboroztatására, kollégiumi elhelyezésére fordítja, emellett a felajánlás hozzájárul a kirándulások, ifjúsági lelki-, sport- és kulturális rendezvények költségeihez, illetve az oratóriumok működtetéséhez is.

Az 1% abban az esetben is számít, ha nem történik direkt adólevonás (pl. családi adókedvezmény miatt), ugyanis a rendszer ebben az esetben is figyelembe veszi a felajánlást.

Az 1%-ról való rendelkezéshez szükséges űrlapot alább találja meg.

Köszönettel:

                Halász József

                      Igazgató”

Nyilatkozat PDF