Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Online beiratkozás lépésről lépésre

FőoldalIskolánk életeHírekOnline beiratkozás lépésről lépésre

Online beiratkozás lépésről lépésre

Kedves Érdeklődő!

Tekintettel arra, hogy iskolánk jelenleg a klasszikus értelemben véve zárva van, az oktatáson felül a beiratkozást is online platformra költöztettük át. Az alábbiakban pedig ehhez kívánunk segítséget, és tájékoztatást nyújtani. Tehát nézzük milyen lépésekből fog állni az online beiratkozás!

  1. lépés: A beiratkozási folyamat elindításához kérlek küldd el a jelentkezésedet, méghozzá a következő linkre kattintva: Jelentkezés link
  2. lépés: A jelentkezés elküldését követően egy e-mailt fogsz kapni az általad megadott címre, amelyben részletes információkat kapsz a további teendőkről, valamint csatolmányban küldjük számodra a kitöltendő személyi adatlapot
  3. lépés: Személyi adatlap kitöltése, szükséges dokumentumok befotózása JÓ MINŐSÉGBEN (diákigazolvány, lakcím kártya, személyi igazolvány, TAJ kártya, ha már van: érettségi bizonyítvány)
  4. lépés: A kitöltött személyi adatlap és a befotózott dokumentumok visszaküldése válasz e-mailben
  5. lépés: HA olyan művészeti szakra jelentkezel, ahol portfólió bemutatása szükséges, akkor a tájékoztató emailben megadjuk, hogy melyik tanárral kell felvenned a kapcsolatot.
  6. lépés: Beiratkozási díj befizetése (minden információt és a befizetés menetét is elküldjük számodra lépésről lépésre)
  7. lépés: Nagy levegő, megkönnyebbülés, hiszen már biztosítottad is a helyedet az ősszel induló képzésen! 🙂

Sürgős esetben és a beiratkozással kapcsolatban iskolánk központi telefonszámán (+36 1 883-3655) tudod felvenni velünk a kapcsolatot.