Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
CSÉN

Hogyan tudok boldogabb lenni?

Családi Életre Nevelés szakkör

   „Nem kell a gazdagságot túlbecsülni, mert azok, akik kizárólag az anyagi javakra összpontosítanak, csak ideig-óráig találnak boldogságot abban, hogy mindent megvásárolhatnak. Ám ha valaki „csak” normális színvonalon él, közben jók és szorosak a családi, baráti kapcsolatai, van lehetősége a személyes fejlődésre, tanulásra, élvezi a munkáját, kihívásokkal szembesül, közben hasznosnak is érzi magát a környezete számára, és van módja arra, hogy segítsen másokon, könnyebben talál tartós boldogságra.”: Sonja Lyubomirsky

A szakköri foglalkozásokon jobban megismerhetitek önmagatokat és kortársaitokat a többieken keresztül. Beszélgetünk a család szerepéről, jelentőségéről, a társas kapcsolatokról (barátság, szerelem), értékrendről, testünk biológiai folyamatairól. Kiemelt témánk lesz  a konfliktusok hatékony megoldása, az önérvényesítés, az  elköteleződés és a karrier. Témakörink érintik az útelágazások, útvesztők, döntési helyzetek, fenyegető veszélyek témaköreit. Figyelemmel kísérjük változásainkat, és ezek következményeit is.

„Ha dolgozol azon, hogy boldogabb legyél, ha tudatosan törekszel arra, hogy a jóra, szépre, tartalmasra összpontosíts, a pszichológiai kutatások tanúbizonysága szerint nem csak harmonikusabbnak, elégedettebbnek fogod érezni magad, hanem növekszik az energiád, szárnyakat kap a kreativitásod, erősödik az immunrendszered, jobbak lesznek a kapcsolataid, termékenyebb leszel a munkádban, még az életed is meghosszabbodhat.”

Találkozásainkkor játékos formában, gyakorlatban, közös élményeken keresztül dolgozunk együtt. Olyan stresszoldó gyakorlatokkal is megismerkedhettek, melyek segítségetekre lehetnek a jövőben csökkenteni az életetek stressz szintjét, ha rendszeresen alkalmazzátok őket. 

Kérjük a kurzusra az jelentkezzen, aki a félév végéig folyamatosan jelen tud lenni a foglalkozásokon. A jelentkezésre most van lehetőség. 

oldal: https://etananyag.szamalk-szalezi.hu/course/view.php?id=1564

jelentkezés: https://etananyag.szamalk-szalezi.hu/mod/choice/view.php?id=18573

Sok szeretettel várunk titeket minden hétfőn 17:00-18:30ig a 322 teremben:

Kupovits Andi és Rózsás Adri