Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
„21. SZÁZADI TECHNOLÓGIA AZ IDŐSGONDOZÁSBAN” konferencia

FőoldalProjektekGrandis21„21. SZÁZADI TECHNOLÓGIA AZ IDŐSGONDOZÁSBAN” konferencia

„21. SZÁZADI TECHNOLÓGIA AZ IDŐSGONDOZÁSBAN” konferencia

Iskolánk részt vesz  a  „GRANDIS XXI.” ERASMUS+ nemzetközi projektben, amelynek záró konferenciája 2019. május 9-10-én lesz.

A projekt eredményeit a „21. SZÁZADI TECHNOLÓGIA AZ IDŐSGONDOZÁSBAN rendezvényen 2019. május 9-én mutatjuk be a hazai egészségügyi  és szociális képzést folytató iskoláknak, szakembereknek, továbbá azoknak a jelentkezőknek, akik a projektpartnerség által fejlesztett online továbbképzési kurzusra jelentkeztek.

A konferencia témája az idősgondozási feladatokat megkönnyítő, legújabb digitális eszközök és technikák bemutatása, továbbá itt ismerhetik meg a  témához kapcsolódó ingyenesen elvégezhető online továbbképzési kurzus is, melynek résztvevői már jelen lesznek a rendezvényen.

A szakmai rendezvény színhelye iskolánk, a SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium  (1119 Budapest, Mérnök u. 39).

Az előadók a kiinduló problémáról  (demográfiai változások), a  projektről, a fejlesztési eredményekről is beszámolnak majd, és részletes tájékoztatást tartanak a továbbképzési programról.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, ha szeretne részt venni Ön vagy munkatársa, mielőbb regisztráljon, mert a létszám korlátozott! 

További információ és regisztráció a grandis.prompt.hu/hu/content/meghivo oldalon!

Május 10-én iskolánkban tartjuk a záró meetinget is.  A találkozón a  nemzetközi partnerség összegezi az elvégzett munkát és megtárgyaljuk azokat a feladatokat, melyeket még a projekt zárásáig (Június 30.)  el kell végezni. Ilyen feladat  még minden partnerországban a  pilot kurzus megtartása, értékelése, továbbá a kurzus akkreditációja. (A kurzust Magyarországon D kategóriás felnőttképzési programként akkreditáljuk).

Grandis_Konferencia_Program