Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Beiratkozás!

Beiratkozás!

Hosszú idő után szép lassan mi is visszatérünk a normál kerékvágásba. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a honlapunkon továbbra is folyamatosan elérhető online beiratkozás mellett most már – meghatározott időben ugyan, de a személyes jelentkezés is megengedett. Így mindenki saját maga döntheti el, hogy a két opció közül melyik szimpatikusabb, egyszerűbb vagy kényelmesebb a számára. Amennyiben úgy döntesz, hogy bejönnél az iskolába, kérjük már most készítsd elő a naptáradat, ugyanis néhány sor múlva megosztjuk azokat a konkrét dátumokat és idősávokat, amikor az ügyintézésre lehetőség nyílik!

Képzési munkatársaink elérhetőségét megtalálod ide kattintva!

Tehát, a személyes beiratkozást júniusban keddenként, júliusban kedden és csütörtökön, illetve augusztusban is kedden és csütörtökön, az alábbi dátumokon lehet megtenni:

  • Augusztus 3. keddi nap, 8:00-tól 14:00-ig
  • Augusztus 5. csütörtöki nap, 12:00-tól 18:00-ig
  • Augusztus 10. keddi nap, 8:00-tól 14:00-ig
  • Augusztus 12. csütörtöki nap, 12:00-tól 18:00-ig
  • Augusztus 17. keddi nap, 8:00-tól 14:00-ig
  • Augusztus 19. csütörtöki nap, 12:00-tól 18:00-ig

A biztonságos ügyintézés érdekében kérünk minden kedves jelentkezőt, hogy kiemelten ügyeljetek a megfelelő távolság megtartására a beiratkozás alkalmával.

Ajánljuk figyelmedbe a közösségi oldalainkat, ha kíváncsi vagy az iskola mindennapjaira, valamint abban az esetben is, ha minél hamarabb értesülni szeretnél az aktualitásokról. Például erről a cseppet sem elhanyagolható hírről!

Facebook, Instagram

Végül, de nem utolsó sorban következzen egy kis segítség arra az esetre, ha mégis az online útját választanád a beiratkozásnak, de bizonytalan vagy annak kapcsán, hogy pontosan mi is lenne a teendő. Az alábbi linkre kattintva pontokba szedtük neked a lépéseket.

Online beiratkozás lépésről lépésre