Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Búcsú Fenyvesi Pétertől

FőoldalIskolánk életeHírekBúcsú Fenyvesi Pétertől

Búcsú Fenyvesi Pétertől

Szomorú hírt kell közöljünk, ugyanis kollégánk, Fenyvesi Péter múlt hét kedden váratlanul elhunyt. Fenyvesi tanár úr sok sok éve tanított óraadóként iskolánkban.

Tiszteletére és emlékére Fillenz István tanár úr gondolatait osztjuk meg.

” Amikor 2013-ban ide kerültem a SZÁMALK-ba, Péter már itt tanított és kis megszakítással közel 10 évig volt kollégám. Én akkor ismertem meg, bár a szakmában többször is találkozhattunk volna. Az SZFE-n estin a vágó szakra járt 1971-74-ig. Ezután lett „Pannóniás”, mint szinkronrendező, aki a videó- és hangszerkesztő programok magas szintű ismeretével rendelkezett, így a régi Pannónia Filmstúdióban szinkronfilmek, játékfilmek és rajzfilmek rendezőasszisztense, vágója, később rendezője lett. Első perctől kezdve az utolsóig, ami ennek a tanévnek a digitális munkarendben történt befejezéséig tartott kitűnő, együttműködő, nagy tudású és pótolhatatlan alakja volt. Néhány hete még az új tanév feladatairól beszélgettünk. Nagyon szomorú hogy ezek a tervek már Vele nem valósulhatnak meg. Péterre jó érzéssel és nagy hiányérzettel fogunk emlékezni a sok-sok diákkal együtt akik olyan szerencsések lehettek hogy tanította őket. Emlékét megőrizzük. „

A búcsúztató 2020. augusztus 14-én lesz 10:30-kor a Kispesti temető ravatalozójában ( 1194 Budapest, Puskás Ferenc u. 3.).