Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom

Búcsúzunk CSISZÁR TANÁR ÚR!

FőoldalIskolánk életeHírekBúcsúzunk CSISZÁR TANÁR ÚR!

Búcsúzunk CSISZÁR TANÁR ÚR!

Csiszár László emlékére

Búcsúzunk CSISZÁR TANÁR ÚR! – így csupa nagybetűvel. Laci mindig korrekt és barátságos volt a kollégákkal és a diákokkal egyaránt. Programozást tanított a szoftverfejlesztőknek. Szigorú volt, de következetes. Az évek alatt nagyon sok diákot indított el a programozói pályán. A tanítványai mindig nagy tisztelettel beszéltek róla. Fanyar humorával, egy két vicces megjegyzéssel mindig tudta oldani a programozás órák feszültségét, esetleg monotonitását.

Pályáját a SZÁMALK Oktatási és Képzési Központban kezdte, mint programozó. Később a Gábor Dénes Főiskolán tanított, majd a SZÁMALK Szakközépiskola (szakgimnáziumunk elődje) önállóvá válása után iskolánkban oktatta a diákokat.

Sajnos egy makacs betegség viszonylag korán leszázalékolt nyugdíjba kényszerítette. De erős akaratával ezzel a betegséggel is együtt tudott élni és aktívan dolgozni. Különböző iskolákban az utolsó pillanatig programozás órákat adott óraadóként. Aztán úgy érezte, hogy egy kicsit gyenge és kevesebb órát kér…

Búcsúznak tőled a SZÁMALK- Szalézi Szakgimnáziumból a barátok, a kollégák a jelenlegi és végzett diákok. Nyugodj békében CSISZÁR TANÁR ÚR!