Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Büszkék vagyunk Csanádra!

FőoldalBüszkeségeinkBüszkék vagyunk Csanádra!

Büszkék vagyunk Csanádra!

Fussunk az élményért, fussunk, hogy segíthessünk!

Ezzel a címmel rendezte meg a 20-30 Egyesület az VI. Érdi Szilveszteri Futást 2018. december 31-én. A rendezvényen – mint aktív sportoló – Felszeghy Csanád, a Pedagógiai és Családsegítő munkatárs képzésünk elsős hallgatója is részt vett. Iskolánkat is képviselve 10 km-t futott a nemes célért: a szívbeteg gyerekekért.

Csanád elmondása szerint ezen az eseményen közel 500 nevezőt regisztráltak. Volt, aki 300 km távolságról utazott a helyszínre, hogy nevezési díjával – a díjak teljes összegét a helyszínen átadták „A Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány” részére – támogassa az alapítványt, futásával pedig szolidaritást vállaljon a beteg gyerekekkel és hozzátartozóikkal.

Sétáltak, kocogtak, futottak gyerekek, felnőttek, idős emberek, ki-ki a maga vállalását teljesítve: az alternatív (séta) táv: 700 méter, a kocogó táv: 1800 méter, a fő futótáv: 4300 méter, az extra futótáv: 10800 méter volt.

Verseny? Helyezettek? Díjak? Helyettük szerény ajándék és tengernyi köszönet, elismerés járt a résztvevőknek. A befutók egy pohár pezsgőt – a gyerekek gyerekpezsgőt –, oklevelet, rajtszámot és egy közös fotón való részvétel lehetőségét kapták.

Csanád – amatőr terepfutóként – rendszeresen, szinte havonta részt vesz hasonló eseményeken, az ország több vidékét „befutotta” már. (December 16-án a Budai hegységben rendezett versenyen 13 km-t teljesített, ezen a megmérettetésen 80 sportoló közül az előkelő 9. helyezést érte el.)

Jó csapatban, jó közösségben, jó levegőn, a természetben, egészségesen, változatos helyszíneken tölteni a szabadidőd egy részét – az egyik legjobb döntés.

Ismerkedj meg te is ezzel az élménnyel vagy segíts az események szervezésében!

Keress minket, minden információt megtalálsz a terepfutas.hu oldalon!