Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Digitális Jólét Program

FőoldalProjektekCyberProDigitális Jólét Program

Digitális Jólét Program

A magyar kormány széleskörű szakmai és társadalmi egyeztetést követően, a z 1456/2017. (VII. 19.) Kormányhatározattal döntött a Digitális Jólét Program kibővítéséről, a Digitális Jólét Program 2.0 elfogadásáról. A több mint 20 új fejlesztési programot tartalmazó stratégia a magyar gazdaság, az állami működés és a magyar társasdalom digitális fejlesztésének szinte valamennyi területén megfogalmazza a digitalizációt támogató programokat.

Van több kiemelt program, mely kapcsolódik a BeCyberPro projekthez. Ezek közül most egyet emelünk ki, melyről részletesen olvashatnak a következő linken:

DIGITÁLIS GYERMEKVÉDELMI STRATÉGIA ÉS PROGRAM

https://digitalisjoletprogram.hu/hu/tartalom/dgys-magyarorszag-digitalis-gyermekvedelmi-strategiaja

A gyermekvédelmi stratégia mellett – azzal összefüggésben és azt segítve – számos hasznos anyagot találhatnak. 

A TUDATOS INTERNETHASZNÁLATOT SEGÍTŐ LINKEK GYŰJTEMÉNYÉT emeljük ki most, melyet pedagógusoknak, szülőknek és gyermekeknek ajánlunk!

Összeállításra került egy 100 hasznos, releváns linkből álló, strukturált, annotált és bővíthető linkgyűjtemény, amely 60 %-a magyar, 40 %-a angol nyelvű oldalakra mutat, amelyekből az érdeklődők, legyenek pedagógusok, szülők, vagy maguk a fiatalok a tudatos internethasználattal kapcsolatban juthatnak friss szakmai információkhoz. A linkgyűjteményben a közvetlenül elérhető honlapok mindegyikéről rövidebb tartalmi kivonat is olvasható, az oldalak jellemző vizuális arculatának megjelenítésével és néhány hasznos, a honlapon elérhető anyag címével.

A  linkgyűjtemény itt érhető el:

https://digitalisjoletprogram.hu/hu/tartalom/tudatosabb-internethasznalat