Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Élet a fotográfia világában 2. rész

FőoldalIskolánk életeDiákéletÉlet a fotográfia világában 2. rész

Élet a fotográfia világában 2. rész

Jogosan merülhet fel mindenkiben a kérdés, oké, de hogyan tovább? Elvégzel egy két éves képzést és mi lesz utána? Öregdiákjainkat kérdeztük, akik az elmúlt években kellő tapasztalatot szereztek, hogy hitelesen válaszolhassanak erre a kérdésre.

Kántor Mia sorai következnek.

A fotográfus képzésnek köszönhetően közel egy évig alkalmazott fotósként dolgoztam egy Budapesti stúdió csapattagjaként. Jelenleg szabadúszó fotósként több kreatív projektet tudhatok magam mögött.

Az iskolai éveket követően számomra nagyon fontos volt, hogy a lehető legtöbb témában betekintést nyerjek, hiszen így dől el melyik irány az, amivel biztosan szívesen foglalkoznék a továbbiakban is. Rengeteget dolgoztam azért hogy ott tartsak ahol, és  hiszem hogy minden nyertes már bukott egyszer. Nem az a legfontosabb ha valami nem sikerül, hanem az, hogy felállsz és mész tovább. Szerintem nincs olyan ember akinek csak úgy az ölébe hullna A nagy lehetőség, az álom meló. Ezt szem előtt tartva nyitott voltam olyan fotós projektre is, ami nem feltétlen anyagi vonzattal bírt, mert ennél még a kapcsolati körök kialakítása is sokkal fontosabb! Ennek köszönhetően rengeteg emberrel ismerkedtem meg, és sok kreatív projektben vehettem részt, amire büszke lehetek.

 A szakmai fejlődés sosem érhet véget. Legyél nyitott minden újra, próbáld ki magad mindenben, és ami a legfontosabb: képezd magad! Ha valamit nagyon szeretsz és jó vagy benne, akkor olyan nincs, hogy ne lenne meg az eredménye.

A SZÁMALK-nak köszönhetem azt a szakmai tudást, ami nélkül nem tudtam volna megalapozni a pályafutásom. Ha a Te álmod is az, hogy művészeti ágazatban helyezkedj el, és szeresd amit csinálsz, akkor jó helyre jöttél.

Ha tetszett a cikk és kíváncsi vagy Mia további munkáira, látogass el az oldalára: https://miakantorphotography.com/

Ha pedig kedvet kaptál és te is belekóstolnál a fotográfia világába, tájékozódj a képzésről itt, és iratkozz be online már most, vagy keddenként személyesen az iskolában.