Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Élet a fotográfia világában 6. rész

FőoldalIskolánk életeDiákéletÉlet a fotográfia világában 6. rész

Élet a fotográfia világában 6. rész

Jogosan merülhet fel mindenkiben a kérdés, oké, de hogyan tovább? Elvégzel egy két éves képzést és mi lesz utána? Öregdiákjainkat kérdeztük, akik az elmúlt években kellő tapasztalatot szereztek, hogy hitelesen válaszolhassanak erre a kérdésre.

Turi András sorai következnek.

2017-ben végeztem a SZÁMALK – Fotográfus és fotótermék-kereskedő szakán. A képzés során intenzív szakmai impulzusok értek, amik meghatározták a későbbi alkotói hozzáállásomat is.

Fontos volt számomra megtapasztalni, hogy miként lehet folyamatokban gondolkodni és milyen csoportként működni, egy igencsak az egyéni individuumra alapuló szakmánál.  A 2 éves szakképzés elvégzése után, 2017-ben felvételt nyertem a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia alapszakára. Az egyetemen töltött évek tapasztalatai szakmai orientációs célt szolgáltak és lehetőségem volt ötvözni a gyakorlati tudást alaposabb művészetelméleti ismeretekkel is.

A saját szakági ismereteim megszerzése mellett, egyéb iparművészeti ágazatokba is betekintést nyertem. A transzdiszciplináris kreatív közösség motiváló erőforrást biztosít az önálló alkotói munkáim során. Céljaim eléréséhez a posztgraduális képzés is elengedhetetlen, melyet 2020 szeptemberében kezdem meg a MOME fotográfia mesterszakán. https://www.behance.net/andrasturi
https://www.instagram.com/andris_turi