Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Folytassuk a programszervezést!

FőoldalIskolánk életeHírekFolytassuk a programszervezést!

Folytassuk a programszervezést!

Van értelme most programszervezést tanulni?  

Persze!  

Attól, hogy idén elővigyázatosságból lemondták a fesztiválokat, szórakozásra szüksége van minden korosztálynak. Az emberek vágynak a programokra, keresik azokat idén is, mert segítenek a kikapcsolódásban, feltöltődésben. Segítenek kilépni a mindennapokból és kicsit elfelejteni a gondjainkat.  

Éppen ezért nagy szükség van azokra is, akik minezt kitalálják, megszervezik nekik! Azaz, nagy szükség van Rád is!

Legyen az egy előadás, egy találkozó, egy esküvő, egy sportprogram vagy egy koncert, közművelődési szakemberek állnak mögötte, akik tudják, hogyan kell megszervezni és lebonyolítani a tökéletes eseményt.  

Gyere, tanuld meg nálunk a programszervezést és legyél sikeres közművelődési munkatárs, aki akár munkavállalóként, akár saját vállalkozásban megállja majd a helyét! 

Addig, amíg szeptemberben elkezdődik a suli, kisebb létszámú rendezvényeket, izgalmas programokat például itt találsz a nyárra: 

https://www.koncert.hu/

https://www.programturizmus.hu/

Kedvet kaptál és úgy érzed a programszervezés a te asztalod? Olvass részletesebben az közművelődési munkatárs képzésünkről itt.

Ha pedig úgy érzed itt az idő a beiratkozásra, mindezt megteheted személyesen az iskolában, minden kedden 10-14 óra között. Továbbá az online beiratkozásra is lehetőséged nyílik, csak kattints ide.