Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Húsvéti játék

FőoldalIskolánk életeHúsvéti játék

Húsvéti játék

Március 25-én, 26-án, és 27-én kerül megrendezésre a nyuszis játék iskolánkban.

Március 25-én „Tojásvadászat”: Hétfőn reggel kikerül az iskola social media felületeire illetve a honlapra a játék linkje. 8:00-tól 12:00-ig lehet játszani. A játék teljesítését követően screecnshotot kell készíteni az elért eredményről. Ezt a screecnshotot kell mailben elküldeni a nagyb@szamalk-szalezi.hu mail címre. A legmagasabb pontszámot beküldő nyeri a feladatot.

Március 26-án „Memória teszt”: Kedden reggel kikerül az iskola social media felületeire illetve a honlapra a játék linkje. 8:00-tól 12:00-ig lehet játszani. A játék teljesítését követően screecnshotot kell készíteni az elért eredményről. Ezt a screecnshotot kell mailben elküldeni a nagyb@szamalk-szalezi.hu mail címre. A játékot leggyorsabban teljesítő nyeri a feladatot.

Március 27-án „Keresd a nyulat”: Szerdán reggel kikerül az iskola social media felületeire illetve a honlapra a játék segédlete, mely képeket fog tartalmazni. Ezen képek alapján meg kell keresni az épületben az elrejtett húsvéti nyuszit. 8:00-tól 12:00-ig lehet játszani. A játék teljesítését követően selfiet kell készíteni nyúlfi úrral. Ezt a képet kell mailben elküldeni a nagyb@szamalk-szalezi.hu mail címre. A játékot leggyorsabban teljesítő nyeri a feladatot.