Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Let’s Play Vet! -2 mobilitás

FőoldalProjektekLet’s play VETLet’s Play Vet! -2 mobilitás

Let’s Play Vet! -2 mobilitás

A Let’s play VET projekt keretében online módon került sor a második ütemtervű szakmai diákmobilitásra, nemzetközi szakmai gyakorlatra. A diákmobilitások projekt célja az elkészült e-platform tesztelése és országok közötti grafikus szakma összehasonlíthatósága és további cél a tanulók számára élő nemzetközi környezetben való szakmai gyakorlat.

2020. november 9. és november 30. közötti online mobilitáson 7 fő grafikus II. éves vett részt: Asztalos Adrienn, Asztai Dániel, Csuka Zsolt, Dudás Róbert, Farkas Anna, Magyar Regina, Péteri Noémi.

A program keretében az UNISER olasz partnerünk keresett megfelelő szakmai cégeket a diákok számára, ahol a szakmai tudásuknak megfelelő feladatokat kaptak. Az elvégzett feladataikról, kihívásokról az alábbi prezentációban számoltak be.

A program keretében a koordináló UNISER valamint Orgoványi Gábor („kísérő tanár”) minden pénteken egyeztett a tanulókkal egy közös online találkozó keretében ahol beszámoltak tapasztalataikról és a feladatokról. Továbbá a program kezdetén és végén felmérésére kerültek a diákok szakmai kompetenciái, mely felmérés kimutatta, hogy a szakmai gyakorlat fejlesztő hatású volt szakmai készségeikre. Reméljük az itt kialakított szakmai kapcsolat a továbbiakban is fent marad és további szakmai gyakorlatot, munkákat hoz diákjaink számára.

További visszajelzés a programról:

Péteri Noémi: „Számomra nagyon nagy élmény részt venni ebben, és nem mellesleg izgalmas és kihívásokkal teli. Eleinte a nyelvi korlátoltság miatt féltem egy kicsit, de ez már elmúlt és szerencsére sikerül megértenünk egymást. Szerencsére olyan munkát kaptam, amiben teljes mértékben ki tudom élni a kreativitásom és kamatoztathatom a tudásom, így igyekszem maximális odaadással elvégezni ezeket:).”