Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Osztályprojekt webprogramozás órán

FőoldalBüszkeségeinkOsztályprojekt webprogramozás órán

Osztályprojekt webprogramozás órán

Az elsőéves szoftverfejlesztő diákokkal webprogramozás órán elkészítettük első közös osztályprojektünket. A diákok alkalmazták eddig megszerzett HTML és CSS tudásukat, de az igazi kihívást az jelentette, hogy mindenki betartsa a pontos specifikációt, mely hiánya esetén nem jöhetett volna létre a működő projekt. A csapatmunkához a git technológiát használták, mely ismeretében már magas szintet értek el, mint azt a működő weboldal is bizonyítja. A projektet végül github-ra töltöttük fel és ott is publikáltuk.

Nagy örömmel és érdeklődéssel olvastuk az elkészített tartalmakat is, kiderült, milyen sokszínű társaság jár a szoftverfejlesztő szakra!Van köztük rögbi játékos, festő, profi nyitott szemmel alvó, sokat olvasó, könyvelő, katona, matróz és hajóvezető. Pincér és szakács. Van, aki mezőgazdasági munkálatokban is örömét leli. Van több testépítőnk és világjárónk, vannak akik a túrázást, görkorit, focit,  ketrecharcot(!), mindenféle mozgásformát szeretnek. Van olyan is, aki a világ leggyorsabb földön közlekedő helikopterét akarja létrehozni, illetve mindenféle feltalálási tervei vannak. Van DJ-nk, elektronikus zeneszerzőnk, motion-grafika készítőnk, kertészkedni szeretők é s gyógynövények iránt érdeklődők. Van, aki egyetemről jött, és oda is akar menni a suli elvégzése után. 
Van aki még arabul is tud egy kicsit és a bölcsész szakma felé kacsingat. És van, aki csak szimplán profi túlélő! Olvasgassátok, szemezgessetek!

Projektek

https://csefikatalin.github.io/szf1_b/peti.html
https://csefikatalin.github.io/sz1_a2/dreilinger.html
https://csefikatalin.github.io/szf1_a1/Czifrus.html