Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Pályázati nyertes!

FőoldalBüszkeségeinkPályázati nyertes!

Pályázati nyertes!

Az M3 metróvonal felújítása kapcsán harmadik és egyben utolsó alkalommal ír ki alkotói pályázatot a BKV Zrt. Metró Felújítási Projekt Igazgatósága. 

Ismét ünnepélyes eredményhirdetésre és kiállításra készültünk a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria támogatásával és persze nagylelkű szponzorainknak köszönhetően izgalmas és értékes ajándékok várnak a díjazottakra.

A 3-23 éves pályázók alkotásait, egyénileg vagy csoportban (maximum 5 fő), az alábbi témakörökben:

1. LEGKLASSZABB ÁLLOMÁS SZERINTEM – Választhatod kedvenc állomásod ábrázolását vagy mutasd meg milyen lenne, ha Te tervezhetnéd meg valamelyik utasteret!

2. ÍGY KÉPZELEM EL A METRÓFELÚJÍTÁST – Az átépítés ideje alatt teljesen más arcukat mutatják az állomások. Utasok helyett építőanyagokkal, gépekkel és védőfelszerelésben dolgozó emberekkel találkozhatunk a peronon, az üzemi területeken és az alagútban.

3. KÖRNYEZETTUDATOSAN METRÓVAL – A metró gyors, kényelmes, környezetbarát. Mit gondolsz hogyan segíti környezetünk védelmét a kék metró?

4. AKADÁLYOKTÓL MENTESEN – Vannak, akik fürgén szaladnak le a mozgólépcsőn, vannak, akinek egy segítő kutya, vagy fehér bot támogatása szükséges, és vannak, akik kerekesszékkel közlekednek. A felújítás után az M3 metró mindenkinek elérhető lesz!

5. RENDKÍVÜLI HELYZETBEN – A metró szerepe, helyzete járványok, háborúk, rendkívüli körülmények között. A metrót kettős rendeltetéssel tervezték, és építették: alapvetően közlekedési funkciót lát el, szükség esetén pedig menedéket biztosít.

 KATEGÓRIÁK: Rajz, festmény, grafika, fotó, videó, plakát, kollázs, szabadon választott technika.

A SZAKMAI ZSŰRI TAGJAI: 

Rumi Rózsa festőművész, művésztanár; 

Garami Gréta művészettörténész, a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria igazgatóhelyettese; 

Labrosse Daniel francia-magyar képzőművész, illusztrátor, művészeti vezető és animátor.