Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Berczeli Edit harmadik helyezést ért el!

FőoldalIskolánk életeBerczeli Edit harmadik helyezést ért el!

Berczeli Edit harmadik helyezést ért el!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a vállalkozásindításban is támogatja a tehetséges fiatal szakembereket. A Szakma Sztár Fesztiválon kiemelkedően szerepeltek a budapesti szakmát tanuló fiatalok, akik az országos szakmai versenyek döntőjén 35 érmet szereztek 27 szakmában. A BKIK tegnap nagyszabású ünnepségen vállalkozásindítási inkubációs támogatással és nagyértékű vásárlási utalvánnyal jutalmazta a budapesti dobogósokat, valamint felkészítő tanáraikat.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Szakma Sztár Fesztiválon a szakmatanulás elismerése és megbecsülése állt a középpontban. Évről évre egyre több fiatal méri össze tudását: idén 201 végzős tanuló indult 65 szakma döntőjében. A BKIK a dobogós helyet elért budapesti versenyzőket vállalkozásindítási inkubációs szolgáltatáscsomaggal jutalmazta, amely egy beszállókártyát tartalmaz a BKIK Inkubációs Házába. A kártya birtokosai, amennyiben három éven belül Budapesten jegyeznek be vállalkozást, az ezt követő egy évben díjmentesen, maximum 10 alkalommal vehetnek igénybe tanácsadást a BKIK szakértőitől adózási, hitelfelvételi és jogszabályi kérdésekben. Emellett a BKIK egy évig székhelyszolgáltatást is biztosít megosztott iroda- vagy tárgyalóhelyiséggel.

Iskolánk diákja ismét öregbítette a SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium nevét, ugyanis végzős grafikus diákunk, Berczeli Edit, a harmadik helyezést érte el. Gratulálunk Editnek a fantasztikus eredményhez, és sok sikert kívánunk pályáján!