Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Elkészült a Nagy Mű a szoftverfejlesztőknél!

FőoldalBüszkeségeinkElkészült a Nagy Mű a szoftverfejlesztőknél!

Elkészült a Nagy Mű a szoftverfejlesztőknél!

Elkészült a Nagy Mű! Minden szoftverfejlesztő csapatunk megalkotta első önálló szoftverét!

Bölcsődei dolgozói nyilvántartást segítő szoftver

Balogh Bíborka, Kiss Nikolett, Li Richárd, Schmiedmeister Ádám, Simon Gergely

Új dolgozó bölcsődébe való belépésekor a dolgozónak regisztrálnia kell a rendszerben. Az adatai megadása után az adminisztrátor jóváhagyja az adatokat és kiegészíti azokat.  Az adminok tudják a dolgozók adatait törölni, szerkeszteni, módosítani, tudnak ágazati pótlék szerinti besorolásokat megtenni, illetve különféle mellékleteket generálni word, illetve PDF formátumba.

Az adatbázis kapcsolati ábra: 


MercedesMercy – autókereskedés

Bartók Roland, Somoskői Gábor

Záródolgozatban egy Mercedes szalon online változatát valósítjuk meg „Mercedes Mercy” néven. Az oldal látogatói megtekinthetik éppen elérhető modelleket és ízlésük szerint testre szabhatják így segítve a szalonok feladatát.


Chill out Café  Beosztáskezelő rendszer

Labancz Dániel, Joó Edvárd, Kotán Péter

Szakdolgozatunk fő célja egy olyan beosztáskezelő webalkalmazás, mely egyetlen felületre sűríti a szervezett munkavégzéshez szükséges kommunikációs csatornákat. Igyekeztünk olyan adaptív webalkalmazást készíteni, mely a legtöbb munkahelyen alkalmazható. Webes alkalmazásunkat egy fiktív kávézóhoz, a Chill out Café-hoz készítettük, melyben külön felületet kap az üzletvezető és az alkalmazottak is, továbbá az adminisztrátoroknak olyan oldalt készítettünk, amely minden egyéb adatbázis-kezelő nyelv ismerete nélkül használható.


Gyorsétterem

Tóth Virág, Szabó Gergő, Szántai Barna

Szakdolgozat témája egy elképzelt gyorsétterem munkáját megkönnyítő alkalmazás. A pénztáros szerepkörben dolgozók tudnak rendeléseket rögzíteni a rendszerben, a pénztáros, konyhai dolgozó a rendelések, átadott rendelések, konyha, termékek és a kezdő oldalakat érik el bejelentkezés után. Az oldalon a menedzserek vannak adminisztrátori szerepben, ők előre vannak regisztrálva az adatbázisba és ők tudják a dolgozókat regisztrálni, valamint az összes dolgozó adatát tartalmazó oldalt is csak ők érik el. Valamint a reklamáció és kedvezmények felvitelére szolgáló oldalt is csak adminisztrátor jogosultsággal lehet elérni.


Atlantis Cinema

Váradi Ákos, Szabó Anett, Szikora Melinda

Szakdolgozat témájá egy fiktív mozi weboldalának elkészítése. Az oldalon a felhasználó meg tudja tekinteni az aktuálisan játszott filmeket és jegyet is tud foglalni egy adott vetítésre. 

Az admin felületen az adminisztrátor menedzseli a mozi termeit, filmjeit, vetítéseket. 

A pénztáros pedig képes a meglévő foglalások kezelésére, illetve új jegyvásárlás rögzítésére  is.


Drop MyRide Autókölcsönző

Ménesi Csaba, Illés Leila, Hetcz Klaudia

Szakdolgozat témájának egy fiktív autókölcsönző cég weboldalának a megvalósítását tűztük ki.

Projekt egy közösségi weblap, melynek segítségével a felhasználó különböző típusú autókat kölcsönözhet ki Magyarországon lévő számos telephelyek egyikén. A foglaláshoz és az oldalon lévő kereséshez felhasználói fiók, majd ezután bejelentkezés szükséges. Amennyiben csak körül szeretne nézni, hogy milyen elérhető autók szerepelnek az adatbázisban, azt bejelentkezés és fiók nélkül is meg lehet tenni a járműveink menüpont alatt. A profilom menüpont alatt szerkesztheti regisztrált adatait, akár még profilképet is feltölthet. Amennyiben foglalt már nálunk, a foglalásaim menüpont alatt megtalálhatja az összes eddigi foglalását.


Clean Office- Takarítás rendelő oldal

Bartucz Petra, Bartucz Tamás

Záródolgozatban egy takarítóbrigád weboldala készült el, melyben a felhasználók tudnak regisztrálni, bejelentkezni, takarítást rendelni, illetve a saját rendeléseiket és fiókjukat kezelni. A felhasználói felületen kívül van még egy admin felület is, ahol egy admin felhasználó tud csak bejelentkezni és ő végzi az összes adat menedzselését. Tud felvenni új dolgozókat, autókat és gépeket, ezeket módosítani is tudja. Törölni ezeken felül a felhasználókat is van lehetősége. Tehát a weboldal egy kisebb takarító cég számára nyújt segítséget, az időpontok és a különféle adatok menedzseléséhez.


Bőrönd webshop

Kelemen Kevin, Nagy Domonkos, Helyes Márton

Szakdolgozatom témája egy kizárólag bőröndökkel foglalkozó webáruház. Ahol a felhasználók egyszerűen és gyorsan megtalálhatják az elképzelésüknek megfelelő bőröndöt és meg is rendelhetik azt.


Recapt – Recept feltöltő oldal

Záródolgozatban egy receptek publikálására és böngészésére alkalmas webfelületet hozunk létre. A felületen adott kritériumok mentén recepteket lehet megosztani, a publikált receptek között lehet böngészni, azokat különböző szűrési feltételek mentén listázni, illetve a bejelentkezett felhasználók maguk számára el tudják menteni a számukra tetsző recepteket. Az adminisztrátori felületen az adminok elbírálhatják a publikálni kívánt recepteket, alapanyagokat és a hozzájuk tartozó mértékegységeket vihetnek fel az adatbázisba, illetve elláthatják az alapanyagokat a szükséges allergén címkékkel.