Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom




2022-es IT Fitneszteszt V4 digitális készségfelmérés

FőoldalBüszkeségeink2022-es IT Fitneszteszt V4 digitális készségfelmérés

2022-es IT Fitneszteszt V4 digitális készségfelmérés

 Iskolánk a Maker’s Red Box támogatásával a 2022-es IT Fitneszteszt V4 digitális készségfelmérésben 1,7 millió Forint összegű különdíjat nyert.

Az oktatási intézmények számára kiírt különdíjat, az 1,7 millió forint értékű Maker’s Red Box alkotópedagógiai ajándékcsomagot pedig február 1-jén adta át Tajthy Krisztina IVSZ főtitkár a díjat felajánló Makerspace Kft. ügyfélkapcsolati vezetőjével, Naszály Évával, a SZÁMALK – Szalézi Technikum és Szakgimnáziumnak.

A különdíj sorsolásán való részvétel feltétele, hogy az iskola legalább 3 tanára és 75 diákja kitöltse a megfelelő tesztet. A tanároknak egyénileg legalább 50%-os eredményt kell elérniük, míg a diákoknak átlagban legalább 50%-os eredményt szükséges elérniük. Július 31-t követően a kvalifikált oktatási intézményeknek egy rövid kérdőívre kell rövid határidővel még választ adniuk a szervezetre vonatkozóan, hogy a sorsoláson részt vehessenek. A különdíj felajánlója a Makerspace Kft. A különdíj értéke 1,7 millió Forint.

A különdíj tartalma: 

·                1 db CraftBot 3D nyomtató (https://www.craftbotshop.hu/termek/cbshop-plus_pro_-_3d_nyomtato_antracit_szurke-12895.html)

·                1 db Maker’s Red Box alkotópedagógiai tananyag (https://makersredbox.com/curriculum/city-of-the-future/)

·                2 fő pedagógus részére alkotópedagógiai képzés (https://makersredbox.com/hu/tanarkepzes-alkotopedagogia/)

·                Induló alapanyagkészlet

Rózsás Adrienn tanárnőnek és Hegedűs Helén igazgatóhelyettesnek volt alkalma az IVSZ elnökével és a Maker’s Red Box munkatársaival találkozni a díjátadón, ahol azt a tájékoztatást kapták, hogy 6-12 fő pedagógus részére szívesen tartanak oktatást az alkotópedagógiai tananyagukhoz.

Ahogy fent is látjátok nyertünk egy alkotópedagógia anyagot és hozzá az induló készletet, valamint 3D nyomtatót. 

Ezért célunk, hogy bebizonyítsuk, hogy jó helyre került a különdíj és a mi tanáraink és diákjaink maradandó, különleges jövő városait alkotják majd meg.

Köszönöm az informatikus kollégáknak, hogy részt vettek a kitöltésben J

Idén az összes szakmában cél a teszt kitöltése, mert számos díjat lehet nyerni.