Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Művészeti Bemutató a Horvát Fővárosban

FőoldalSzakokDekoratőrMűvészeti Bemutató a Horvát Fővárosban

Művészeti Bemutató a Horvát Fővárosban

Már két éve tart az együttműködés a Zágrábi Liszt Intézettel, amely során számos sikeres közös eseményt rendeztünk. Tavaly iskolánk diákjainak és tanárainak munkáiból nyílt kiállítás a horvátországi alkotótábor anyagából. Nyáron Vodicében és Prvić szigetén is magyar napot tartottunk, amelynek keretében kiállítást rendeztünk Vodicében, valamint utcai performansszal mutatkoztunk be Prvić Lukában. A Liszt Intézet igazgatónője, Dr. Mladenovics Anna, több éve nyomon követi a tábor működését és támogatója munkánknak.

Az idei terveink megbeszélésekor merült fel az ötlet, hogy az észtországi projekt után, Zágrábban is bemutathatnánk az a:r:c divatperformanszt. Örömmel jelentjük be, hogy iskolánk, a SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium, 2024. június 7-én, 14:00 órakor vendégszerepel a zágrábi Liszt Intézetben. Az eseményen bemutatásra kerül az a:r:c divatperformansz, amelyet egy kiállítás is kísér.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen szeretettel fogadják művész szakos diákjaink munkáit és előadásait, valamint a művészkollégák alkotásait is. Az együttműködés folytatása és a kölcsönös támogatás révén reméljük, hogy továbbra is sikeres közös projekteket valósíthatunk meg, gazdagítva mindkét intézmény művészeti és kulturális életét.