Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Művészeti Kiállítás – Kreatív árnyékok projekt

FőoldalSzakokDekoratőrMűvészeti Kiállítás – Kreatív árnyékok projekt

Művészeti Kiállítás – Kreatív árnyékok projekt

2022. június 30-án (csütörtökön) megnyitásra került a Kreatív árnyékok (Kreatív képzések job-shadowing tevékenysége) c. projekt zárókiállítása.

A projekt megvalósítási időszakában szakmai látogatások valósultak meg három szakaszban, amely során iskolánk tizennégy oktatója a LYCÉE FRANCOIS D’ESTAING (Rodez, Franciaország) oktatási intézményéből átemelhető és a pedagógiai tevékenységeibe beépíthető jó gyakorlatokat tanulmányozták.

A zárókiállítás szakmai tartalmának véglegesítésére az egybefüggő szakmai gyakorlat keretében került sor diákjaink által a művészeti munkaközösség szakmai iránymutatása mellett. A kiállítás a teljes nyári szünetben megtekinthető iskolánk székhelyén (Mérnök utca 39.).

A kiállítás vezérfonala a középkor, valamint a rodezi származású Pierre Soulages művészeti öröksége.

A június 30-i rendezvény keretében a grafikus, dekoratőr, mozgókép- és animációkészítő tanulók szakmai eredményét bemutató kiállítás mellett a divattervező tanulók is készültek egy újabb kollekcióval.

A divattervező tanulók hasonlóan beemelték a középkor és Soulages világát a divatvilágba és az általuk megálmodott alkotásokba.

A divatbemutatót követően a Bolyki Soul & Gospel Kórus szórakoztatta a látogatókat, szülőket, tanulókat, valamint az iskola oktatóit és munkatársait.

A program zárásaként a II. János Pál pápa teremben került bemutatásra a mozgókép- és animációkészítő tanulóink által egybe szerkesztett alkotáscsokor, amely mind iskolánk, mind pedig a rodezi partnerintézményünk diákjainak munkáit tartalmazta. 

Ezúton is köszönjük a tanulóknak, oktatóinknak, Bolyki Balázsnak és a Bolyki Soul & Gospel Kórusnak, hogy közreműködésükkel emelték a rendezvény színvonalát!

#kreatívárnyékok #jobshadowing #job-shadowing #mobility #goodpractices #erasmusplus #erasmuska2 #partnership #szamalkszalezi #lycee.francoisdestaing