Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
KMM1 közművelődési munkatárs képzés diákjaival egy nagyszabású munkán :-)

FőoldalBüszkeségeinkKMM1 közművelődési munkatárs képzés diákjaival egy nagyszabású munkán :-)

KMM1 közművelődési munkatárs képzés diákjaival egy nagyszabású munkán :-)

Ünnepélyes keretek között adták át március 21-én a felújított óbudai szalézi oratóriumot és a tartományfőnökséget. Az épületet Erdő Péter bíboros, prímás áldotta meg.

Andrásfalvy János tartományfőnök felidézte, hogy a szaléziak az óbudai Don Bosco Oratórium megalapításának századik évfordulóját is ünneplik az épületek avatásakor.

Az eseményen Varga Mihály pénzügyminiszter mondott köszöntőt és számos magas rangú vendég jelenlétében került sor a nemzeti szín szalag átvágására.

A Közművelődési munkatársak 1. évfolyamos tanulóinak izgalmas élmény volt ez a rangos esemény. Lehetőséget kaptak arra, hogy eddigi tanulmányaikat is alkalmazva hostess feladatokat lássanak el a magas rangú egyházi és állami vendégek fogadásán. 

Nagy igyekezettel készült minden diák és ki-ki a saját „beosztásának” megfelelően a különböző helyszíneken kedvesen, mosolygósan, fáradhatatlanul, figyelmesen teljesítette a kéréseket.

Útba igazították a vendégeket, mindig ott voltak, ahol szükség volt rájuk, kínálták az állófogadáson a finom falatokat, töltötték az italokat, főzték a kávét.

Ennél tökéletesebb gyakorlati képzést kitalálni is nehéz lenne. Igazi mélyvíz volt ez számukra. Azzal a jó érzéssel zárult az ünnep, hogy szépen megállták a helyüket, feltalálták magukat egy addig ismeretlen vagy csak távolról sejtett világban is.