Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
2. Nemzetközi projekttalálkozó Kassán – VETWork projekt keretében

FőoldalIskolánk életeDiákélet2. Nemzetközi projekttalálkozó Kassán – VETWork projekt keretében

2. Nemzetközi projekttalálkozó Kassán – VETWork projekt keretében

2022. június 9 – 10 között „Digital Culture for the 21st Century Vocational Education” – VETWork c. projekt keretében Szlovákiában, Kassán kerül sor a második alkalommal nemzetközi projekttalálkozóra.

A találkozó keretében egyeztetésre kerülnek az első időszak lezárásának eredményei – digitális étlap – a következő időszakra vonatkozó feladatok, tesztelések és kérdések. Az eddig elkészült szakmai anyagokkal, DMC felülettel kapcsolatos észrevételek, javaslatok és fenntarthatóság egyeztetése, megtervezése.

A következő időszak kiemelt feladatainak megtervezése – javaslat osztálytermi digitális órák (a kipróbált tanítási módszer, digitális eszköz) értékelésére (tanári önreflexió, tanulói visszajelzés),a projekt hatás (intézményi szintű beavatkozás!) eredményének mérésére (iskolai és egyéni szint), mérőeszköz, konklúziók megtervezése (mit tartalmazzanak az esetleírások, az iskolák, mentorok, pedagógusok beszámolói?); a tervezett elektronikus kiadvány tartalmának előzetes megtervezése. A projektmenedzsment feladatok egyeztetésére is sor kerül a találkozó napjain, mint a disszemináció, az értékelések és minőségbiztosítás a projekten belül és a következő nemzetközi utazások megtervezése és multiplier rendezvények megszervezése.
Iskolánkat képviseli – Hegedüs Helén és Révész Angéla, a projektet koordináló és résztvevő kollégák.A nemzetközi találkozó keretében a közös programokra, mint a közös városnézés is sor kerül. 

#VETWork #Vetwork #VetWork #digitalculture #erasmusplus #erasmuska2 #partnership #oratervezes #projekt #szakkepzes #szamalkszalezi #prompt

A projekt mentori jelentése letölthető ide kattintva!