Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Kirándulás a Normafánál

FőoldalIskolánk életeDiákéletKirándulás a Normafánál

Kirándulás a Normafánál

A Don Bosco nap keretében megrendezett kis versenyt a szoftverfejlesztő 1B osztály nyerte, holtversenyben a műszaki informatikusokkal. Nyereményünk egy szabadnap volt, melynek időpontját az osztály választhatta meg. Remek napot töltöttünk együtt a Normafánál.

Kora reggel találkoztunk a Szél Kálmán-téren, s együtt mentünk ki Hűvösvölgybe, ahonnan  a Gyermekvasúttal felvonatoztunk a Normafához. Itt közösen elfogyasztottuk lángosainkat és réteseinket, majd kiderült, hogy meg kell mentenünk a Földet az idegenek támadásától. Ehhez csapatokat alakítottunk és elindultunk az első nyomon a megoldás megtalálása felé. Mindenféle feladatokat kellet teljesítenünk: virágokat és jeleket kellett keresni, fára mászni, QR kódot olvasni, GPS koordináták alapján helyet beazonosítani. Még titkosírást is fejtettünk, majd egy térképrészlet alapján megtaláltuk azt a helyet, ahol el volt rejtve az Idegeneket Visszaküldő Kapszula. 

Megelégedéssel nyugtáztuk, hogy teljesítettük a feladatot, így megnyugodva sétáltunk el a János-hegyig, ahol libegővel érkeztünk Zugligetbe, majd onnan haza. Kiderült, hogy remekül tudunk csapatban együttműködni, feladatokat megoldani, sokat nevettünk, sétáltunk a ragyogó napsütésben egymás társaságában. Remek nap volt! Köszönjük szépen a lehetőséget!