Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Tanulmányi kirándulás Bécsben

FőoldalIskolánk életeDiákéletTanulmányi kirándulás Bécsben

Tanulmányi kirándulás Bécsben

Iskolánk életében érdekes fordulatot hozott az Adventi időszak ugyanis a Turisztikai szervező, értékesítő és Idegenvezető képzés tanulói közös tanulmányi kirándulást szerveztek Bécsbe.

A programról az alábbi beszámolót kaptuk a résztvevőktől:

Az indulás napján hajnali 5:40-kor találkoztunk és időben indultunk a szakmai tanulmányutunkra. Minden jól alakult, a forgalom enyhe volt, az utunk pedig zökkenőmentesen és jó hangulatban telt.

A megérkezést követően tettünk egy kellemes sétát a schönbrunni kastély parkjában, majd ittunk egy finom forralt bort az adventi vásár forgatagában. A szabadban töltött idő után kellemesen felmelegedtünk az 1 órás buszos városnéző körút során, melyből a Prater óriáskereke sem maradhatott ki. Majd gyalogos városnézés várt ránk és vásárlás helyett inkább a bécsi belvárosi életet szemléltük. Ezt követően a Hofburg, azaz az egykori császári palota megtekintése következett, ebédre pedig Wiener Schnitzel volt a menü a Sacher szálló mellett. Ebéd után a Rathaus előtti Christkindl adventi forgatagában sétáltunk. Ki gondolná, hogy 1294-ben már volt adventi vásár Bécsben.

Miért érdekes mindez?

Mert utazásunk minden részletét a diákjaink szervezték méghozzá önállóan, amihez a Travelorigó Utazási Iroda kínálatát találták a legmegfelelőbbnek.

Ecsedi Fruzsina turisztikai szervező, helyettese Fehér Patrícia és Blazinovits Boglárka idegenvezető és helyettese Todorov Klaudia nagyszerű együttműködés keretében készítették elő, szervezték, és bonyolították le az utazást.

A Travelorigó Utazási Iroda támogatta diákjaink első utazás szervezési lépéseit. Kiváló idegenvezetőjük, Mester Judit egész napos „tanfolyamot” helyettesítő informatív, érdekes előadással gazdagította ismereteinket. Személyében megismertük az idegenvezetők „gyöngyét”, akitől szakmai felkészültségből, megjelenésből, csoport irányításból, elkötelezettségből kiváló példát láthattunk.

Szeretnénk, ha mindkét szak tanulói ilyen ragyogó utak előkészítésében, szervezésében, és megvalósításában érnének el sikereket és vinnék iskolánk hírét.