Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Órai munka a szoftverfejlesztők háza táján

FőoldalIskolánk életeDiákéletÓrai munka a szoftverfejlesztők háza táján
informatikai szakos tanuló órai munka közben, iskola logója, informatika tanterem

Órai munka a szoftverfejlesztők háza táján

Ebben a cikkben egy komplett órai munka kerül bemutatásra, méghozzá az egyik szoftverfejlesztő szakos tanulónk jóvoltából. A kiadott feladatok ugyan a szoftverfejlesztőknek szóltak, azonban a témát tekintve minden informatikai szak érintett. Ugyanis a szóban forgó anyag az arduino programozás.

Tanulónk, Barsi Péter órai anyagát itt érheted el: katt ide

Ha netán úgy érzed a mellékelt órai munka tanulmányozása közben, hogy számodra mindez kínai, ne feledd, hogy senki sem születik informatikusnak! Viszont az itt eltöltött két év során oktatóink azon lesznek, hogy minél többet tanulhass erről a világról.

Ezzel az órai munkával szeretnénk ízelítőt adni és bemutatni, hogy mi mindent fogsz megtanulni. Például a szakmai dokumentációk készítését, az arduino programozást, microchip programozást. Továbbá elsajátítod, a különböző LED-ek vezérlésének módját is, könnyedén olvasol majd kapcsolási rajzokat. Mindezeken túl megtanulod az áramköri elemeket és azok elkészítését is.


És még sorolhatnánk!


De hosszú listák helyett inkább jöjjenek az informatikai szakirányon indított képzések. A nevükre kattintva részletesen olvashatsz az adott szakról:

Elektronikai technikus, Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus, Ipari informatikai technikus, Szoftverfejlesztő és -tesztelő.

Megvan a kiszemelt szakma? Iratkozz be akár már most online, vagy keddenként személyesen az iskolában 10-14 óra között.