Iskolával kapcsolatos ügyeid intézésében fordulj bizalommal segítőkész képzési munkatársainkhoz!

+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Kövess bennünket

Keress bennünket a közösségi médiában is!

1119 Budapest, Mérnök u. 39.
+36 1 883-3655
info@szamalk-szalezi.hu

Flag of the United Kingdom
Tanárok a digitális korszak sodrásában

FőoldalIskolánk életeDiákéletTanárok a digitális korszak sodrásában

Tanárok a digitális korszak sodrásában

A VETWork projekt utolsó multiplikációs rendezvényét 2023. április 18.-án tartottuk meg Budapesten, a SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnáziumban, szakképzésben dolgozó tanárok, szakképzési szakértők, oktatáskutatók részvételével.

A rendezvény első részében a szakképzést érintő, a digitális oktatáshoz és 21. századi tanítási módszerekhez kapcsolódó legújabb elvárásokról, többek között a mesterséges intelligenciáról hangzottak el előadások, a második részben pedig a konzorciumi partnerek mutatták be a projekt eredményeit, tapasztalatait. 

A program előadásaival arra a kérdésre kerestünk választ, hogy egy három évvel ezelőtt megtervezett szakképzés-fejlesztési koncepció és a fejlesztés eredményei vajon mennyire lehetnek aktuálisak ma, tekintve a technológiai innovációk hihetetlen mértékben felgyorsult fejlődését, amelyek nem hagyják érintetlenül azt, hogy mit és hogyan tanítunk ma szakképzésben, hiszen a mesterséges intelligencia berobbanása alapvetően megváltoztatja azt is, amit eddig a tanulásról gondoltunk.

A konzorciumi partnerek szívből köszönik mindenkinek, hogy megtiszteltek bennünket azzal, hogy eljöttek. A név nélkül kitöltött értékelésének eredménye (ötös skálán 4,84) alapján azt reméljük, hogy nem is bánták meg, és a feltett kérdésre kapott pozitív választ megerősítik majd a projekt zárásakor közzétett produktumok is.

Kapcsolódó dokumentumok